1 vecka gammal 6 april-2009!

Här har allt varit frid och fröjd i en vecka men idag blev Alyssa väldigt hängig. Det blev veterinärbesök och det visade sig att det fanns en kattunge till i magen. Operation och kastrering och en jättehängig Alyssa. Hoppas på att hon piggnar till snart. Bebisen har dubblat sin vikt första veckan och tuttar glatt vidare på sin trötta mamma. Hon börjar också få lite färg på sin nos och sina öron nu och nog ser hon ut att bli en blå liten dam.Lite kort på fröken och mormor Fedora har varit framme och hälsat på henne.

1 dag gammal 31 mars-2009!

Nog fick vi vänta och kl 23.36 den 30 mars tyckte Alyssa att nu är det dags. Med ett kraftigt mjau tryckte hon ut en tjej på 84 g. Allt gick bra och hon tog hand om den lilla.Sen började vår väntan igen...när kommer nr 2?? Nu snart ett dygn senare inser vi att Alyssa har levt 9 veckor och frossat i godsaker. I denna vad vi tyckte enorma mage fanns "bara" en 84-grams tjej.Ser framför mig två bastanta damer som kommer att mysa i kattungelådan. Mamma fortfarande rund och go och den lilla tjejen som har alla tuttarna för sig själv. Har ett nytt vinnamn på gång men kan inte bestämma oss för vad det ska bli, men det lutar åt Chatelle.Tack till Linda och Jennie som tog hand om födsel och allt medans jag var tvungen att jobba!!

I lördags gick vi här och väntade och väntade.....och väntade....väntade lite till men inget hände. Denna jättemage! men Alyssa tittade bara på oss och hade inga planer i världen på att göra något annat än att äta, vila lite, sova, bråka lite med dom andra katterna innan hon återgick till att sova och vila igen.

tillbaka